Kuopio Innovation

Taking ideas further

Health Game Jam, Kuopio

09.10.2015 - 11.10.2015
Aika: 9-11.10.2015, alkaen klo 16
Paikka: Savonia AMK ja Kuopion Klassillinen lukio, Opistotie 1-2, 70200 Kuopio
Ilmoittautuminen tästä linkistä (Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille, mutta vaatii ilmoittautumisen)
 

Kutsumme mukaan kaikkia kiinnostuneita taustaan tai osaamiseen katsomatta. Aikaisempaa osaamista koodaamisesta ei vaadita, sen sijaan ota mukaan henkilökohtainen survival pack yöpymistä varten, evästä ja tarvitsemasi tietotekniset laitteet. Palkinnoksi saat kokemusta,  uusia tuttavuuksia ja parhaille ideoille mainetta ja kunniaa. 

Tavoitteena on löytää hyvinvointiteknologialle uusia käyttötapoja, tuoda pelillisyydellä terveyttä yhdistämällä eri alojen opiskelijat, yrittäjät ja muut toimijat yhteen ideoimaan ja kehittämään uusia tuotteita ja palveluita terveyden edistämisen tueksi. Pelinkehittäjät harrastelijoista ammattilaisiin muodostavat tiimejä ja pyrkivät luomaan pelin alusta loppuun, käytettävissä on 48 tuntia! 

Lisää haastetta saat yhdistämällä peliisi tarjolla olevaa teknologiaa eMotion Faros (lihasmittaus), mBody (lihaksia mittaavat housut), LeapMotion (liikesensori), Myo-armband, FitCobo-pelituoli, FitBit aktiivisuusranneke ja Kinect 2 –sensori. Mahdollisesti tulossa myös Microsoftin uutuuksia.

Tapahtumassa myös sparrausta Games for Health Finland Challenge -kilpailuun osallistuville. Kilpailussa haetaan uusia digitaalisia pelillisiä innovaatiota oman aktiivisuuden ja hyvinvoinnin ylläpidon tukemiseen.www.gamesforhealthchallenge.fi

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille, mutta vaatii ilmoittautumisen. Älä arkaile vaikka koodaus ei olisi juttusi vaan tule avoimin mielin mukaan.  Paikalla on alan ammattilaisia tukemassa, ohjaamassa ja neuvomassa! 

Tänä vuonna olemme yhdistäneet voimat Gyostage http://gyostage.fi/ lanitapahtuman kanssa, jonne odotetaan noin 450 osallistujaa. Tähän laitetaan 80 jamittajaa päälle, niin puhutaan jo ISOsta pelien, terveyden, teknologian ja hauskanpidon tapahtumasta! Luvassa on asiantuntijaluentoja, pelejä, kilpailuja ja hauskanpitoa. 

Lue lisää Welcome to the Game Jam -koosteesta!

Lisätietoja:

Antti Kotimaa
Asiantuntija / Yrityskehitys, Hyvinvointi ja lääkekehitys
Puh. 045 657 9650
antti.kotimaa(at)kuopioinnovation.fi

Tulevia tapahtumia