Kuopio Innovation

Taking ideas further

 

YT-neuvottelut päättyneet Kuopio Innovation Oy:ssä

07.10.2016

Kuopio Innovation Oy tiedote, julkaisuvapaa 7.10.2016. Päivitetty 10.10.2016 Savonia-ammattikorkeakoulun tiedon osalta.

Kuopio Innovation Oy:n kutsusta 5.9.2016 aloitetut YT-neuvottelut toiminnan sopeuttamisesta osana Kuopion kaupungin palvelualueuudistusta on saatu päätökseen. Neuvottelujen piirissä oli koko yhtiön henkilökunta. Neuvottelut ovat edenneet hyvässä hengessä ja neuvotteluratkaisua voidaan pitää kokonaisuudessaan hyvänä.   

Ratkaisun myötä osa Kuopio Innovation Oy:n henkilöstöstä siirtyy Kuopion kaupungin palvelukseen elinvoima- ja konsernipalveluihin sekä terveydenhuollon ja perusturvan palvelualueille erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Osa henkilöstöstä tulee siirtymään Savonia-ammattikorkeakoulun palvelukseen hanke- ja asiantuntijatehtäviin. Siirtyvät hankkeet ovat Kestävän kaivostoiminnan arvoverkot, Health Game Lab ja DigiKyky.

– Kuopio Innovation Oy:ssä käydyt YT-neuvottelut liittyvät osana Kuopion kaupungin käynnissä olevaan palvelualuemuutokseen. Nyt haetulla ratkaisulla Kuopion kaupunki saa hyvää ja monipuolista osaamista yrityksemme henkilöstöstä, toteaa Kuopio Innovation Oy:n toimitusjohtaja Jukka Pitkänen.

Pääosin kaikki Kuopio Innovation Oy:n aikaisemmin järjestämät palvelut tullaan jatkossa toteuttamaan Kuopion kaupungin toimesta. 

Neuvottelut eivät sisältäneet irtisanomisia.  

Lisätietoja: 

 

Lue lisää Savonia-ammattikorkeakoulun 10.10.2016 julkaisemasta tiedotteesta: Osa Kuopio Innovationin toiminnasta Savonia-ammattikorkeakoululle

 

Kuopio Innovationin uutisia