Kuopio Innovation

Taking ideas further

GROWUP - liiketoiminnan kasvu 

Tarjoamme vahvaan kasvuun tähtääville yrityksille liiketoiminnan kehittämispalveluita. 

Olemme tukena tuotekehityksen ja tuotteistamisen eri vaiheissa. Saat meiltä asiantuntija-apua liiketoiminnan kehittämiseen, strategiseen suunnitteluun ja toteutukseen sekä johtamisen kehittämiseen. Tarjoamme pk-yrityksille markkina- ja loppukäyttäjälähtöisiä tuotteistamis- ja kaupallistamispalveluja. 

Autamme yrityksiä kaikissa liiketoiminnan pullonkauloissa ja olemme pitkäaikaisena kehittäjäkumppanina tukena kaikissa liiketoiminnan prosesseissa. Kaikki palvelumme räätälöidään aina asiakastarpeen mukaan. 

Tarjoamme alkaville ja kasvuhakuisille pk-yrityksille tukea rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseen liiketoiminnan kehittämiseksi ja neuvoja projektien suunnitteluun ja hakemusprosesseihin. Kartoitamme kanssasi erilaisia rahoitusvaihtoehtoja sekä neuvomme projektien suunnittelussa ja hakemusprosessissa.

Lisäksi teemme tiiviistä yhteistyötä kansallisen pääomasijoittajaverkoston kanssa (ns. bisnesenkelirahoitus) ja järjestämme pitchaus-tilaisuuksia.

Käynnissä olevat kokonaisuuden liiketoiminnan kasvuun:

Ota yhteyttä: 

Juha Vilhunen
Asiantuntija
Yrityskehitys, kasvuyritykset
Puh. 045 139 3971
juha.vilhunen(at)kuopioinnovation.fi

Kalevi Voutilainen
Asiantuntija
Yrityskehitys, kasvuyritykset
Puh. 050 378 5610
kalevi.voutilainen(at)kuopioinnovation.fi

Käynnissä olevat kokonaisuudet:

  • Runway-toiminnassa tarjotaan pk-yrityksille markkina- ja loppukäyttäjälähtöisiä tuotteistamis- ja kaupallistamispalveluja.
  • Next Level - liiketoiminta uudelle tasolle: Tavoitteena on kohdeyritysten saaminen vahvaan hallittuun kasvuun intensiivisen kouluttamisen/sparrauksen avulla.
  • Kasvu Open-toiminta: Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Kasvu Openissa yrityksenne kasvua rakennetaan tuloksekkaasti, luottamuksellisesti ja asiantuntevasti.
  • Rahoitusneuvonta: Yrityksille tukea rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseen liiketoiminnan kehittämiseksi ja neuvoja projektien suunnitteluun ja hakemusprosesseihin.