Kuopio Innovation

Taking ideas further

STARTUP - Ideasta liiketoiminnaksi

Tarjoamme maksuttomia palveluita liiketoimintaa suunnitteleville henkilöille ja tiimeille sekä aloittaville yrityksille liikeidean kehittämisessä ja liiketoiminnan suunnittelussa. Asiantuntijamme auttavat luottamuksellisesti liikeidean jalostamisessa ja yritystoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä.

Idea liikeideaksi ja -toiminnaksi

Palvelu on tarkoitettu henkilöille ja tiimeille, joilla on idea tai ajatus yritystoiminnasta ja tahto kehittää sitä edelleen. Annamme apua ideasi jalostamisessa ja liiketoiminnan suunnittelussa sekä tarjoamme luottamuksellista sparrausta kehittämistyöhösi. Ohjelmaan kuuluvat säännölliset tapaamiset noin kolmen kuukauden ajan. Annamme työkaluja ja malleja liiketoiminnan suunnittelun avuksi, ja luomme yhdessä kontakteja asiantuntijoihin, yrityksiin ja rahoittajiin.

Yrityksen perusta kasvukuntoon ja kasvulle vauhtia

Palvelu on tarkoitettu toimintaansa käynnistäville ja nuorille kasvuhakuisille yrityksille. Annamme apua liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä sekä tarjoamme luottamuksellista sparrausta kehittämistyöhösi. Ohjelmaan kuuluvat säännölliset tapaamiset 2 vuoden ajan. Annamme työkaluja ja malleja yritystoiminnan käynnistämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen, ja luomme yhdessä kontakteja verkostojemme kautta asiantuntijoihin, muihin yrityksiin ja rahoittajiin.

Kasvuyrityksillä on mahdollisuus moderneihin toimitiloihin Startup Centerissä, jossa yrittäjäverkosto ja Kuopio Innovationin asiantuntijat ovat lähellä. Startup Center sijaitsee Technopolis Kuopiossa Microkadulla.

Rahoitusneuvonta

Tarjoamme alkaville ja kasvuhakuisille pk-yrityksille tukea rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseen liiketoiminnan kehittämiseksi ja neuvoja projektien suunnitteluun ja hakemusprosesseihin. Kartoitamme kanssasi erilaisia rahoitusvaihtoehtoja sekä neuvomme projektien suunnittelussa ja hakemusprosessissa.

Lisäksi teemme tiiviistä yhteistyötä kansallisen pääomasijoittajaverkoston kanssa (ns. bisnesenkelirahoitus) ja järjestämme pitchaus-tilaisuuksia.

Käynnissä olevat kokonaisuudet Startup-toimintaan:

Startup Kuopiosta lisää:

Kannustamosta lisää:

Ota yhteyttä:

Risto Koivisto
Asiantuntija / Yrityskehitys, Startup -palvelut
Puh. 044 376 5583
risto.koivisto(at)kuopioinnovation.fi

Kalevi Voutilainen
Asiantuntija / Yrityskehitys, Kasvuyritykset
Puh. 050 378 5610
kalevi.voutilainen(at)kuopioinnovation.fi

 

 

Käynnissä olevat kokonaisuudet:

  • Startup Kuopio: Startup Kuopio on kaikkien yrittäjyydestä kiinnostuneiden ja alkuvaiheen yrittäjien yhteistyökumppani.
  • Kannustamo: Yrittäjiksi aikoville sosiaalisen median ympäristö.
  • Kasvu Open-toiminta: Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Kasvu Openissa yrityksenne kasvua rakennetaan tuloksekkaasti, luottamuksellisesti ja asiantuntevasti.
  • Rahoitusneuvonta: Yrityksille tukea rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseen liiketoiminnan kehittämiseksi ja neuvoja projektien suunnitteluun ja hakemusprosesseihin.