Kuopio Innovation

Taking ideas further

Kasvu Open – Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu

Vuosittainen Suomen suurin kasvunälkäisten yritysten sparrauskilpailu, Kasvu Open, kannustaa yritykset testaamaan kasvuideaansa ja saamaan arvokasta palautetta kasvun kovimmilta ammattilaisilta. Kasvu Open on kaikille yrityksille avoin ja maksuton prosessi, jossa liike-elämän huippuasiantuntijat tukevat yrityksiä kasvun haasteissa. Vuonna 2015 Kasvu Openissa kohtaavat yli 900 kokeneen yritysjohtajan osaamispääoma ja yli 450 kasvunälkäisen pk-yrityksen uudet ideat.

Tavoitteena on auttaa alueiden yrityksiä ja koko Suomea kasvuun. Parhaat kasvajat palkitaan, mutta kaikki voittavat uusien kontaktien, näkyvyyden ja sparrauksen kautta.

– Kaikki osallistujat saavat hyödyllisiä kontakteja, keinoja kirkastaa strategiaansa, kehittää osaamistaan ja tilaisuuksia kohdata rahoittajia, sijoittajia ja mahdollisia kumppaneita, kertoo Kuopio Innovationin asiantuntija Marja-Leena Laitinen.

Kasvu Openin Pohjois-Savon Kasvupolku kokoaa kasvumahdollisuuksiensa kehittämisestä kiinnostuneet alueen yritykset pohtimaan, testaamaan ja kehittämään kasvusuunnitelmiaan kiitoratapäivien työpajoissa yhdessä kasvun parhaiden asiantuntijoiden ja sijoittajien kanssa.

– Kasvu Openin ja Pohjois-Savon kasvupolun tarkoituksena on kiihdyttää alueemme yritysten kasvua, sekä luoda positiivista yrittämisen ja kasvun fiilistä. Kaikkien alueemme yritysten, joilla on kasvuajatuksia ja -haasteita kannattaa osallistua, kannustaa Laitinen.

Lue lisää:

Blogit

Mediajulkisuus

Lisätietoja:

Marja-Leena Laitinen
Asiantuntija  / Yrityskehitys, Kasvuyritykset
Puh. 045 657 9569
marja-leena.laitinen(at)kuopioinnovation.fi
 

Kuopio Innovation on vuonna 2016 mukana kahdessa Kasvupolussa, linkit alla:


Kumppanina liike-elämän asiantuntijoita ja organisaatioita

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit, Nordea, Finnvera ja Sonera sekä alueelliset kumppanit Kuopio Innovation Oy, Savon yrittäjät, Pohjois-Savon ELY-keskus, Pohjois-Savon Liitto, Kuopion alueen kauppakamari, Rastor Oy, Talentree Oy ja lukuisat myllärit (sparraajat) ja muut tahot, kuten Hallituspartnerit ja FiBAN, haluavat auttaa yrityksiä konkreettisesti. Kumppanit tuovat tapahtumaan asiantuntijaosaamista ja taloudellista tukea sekä mahdollistavat sen, että prosessi on tarjolla kaikille suomalaisille yrityksille maksuttomasti.