Kuopio Innovation

Taking ideas further

Yritysten rahoitusneuvonta

Meiltä saat tukea rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseen liiketoiminnan kehittämiseksi. Kartoitamme kanssasi erilaisia rahoitusvaihtoehtoja sekä neuvomme projektien suunnittelussa ja hakemusprosessissa. Tarjoamme rahoitusneuvontaa alkaville ja kasvuhakuisille pk-yrityksille.

Yritysten kehittämisprojektit

Teemme asiakkaillemme ilmaiseksi liiketoiminnan kehitysprojektien ideointia ja autamme kehittämiskokonaisuuden hahmottamisessa. Projektin tarkempi suunnittelu ja projektisuunnitelman kirjoittaminen on maksullista.

Tehtävämme voi olla esimerkiksi projektin valmistelu, rahoitushakemusten laatiminen, yhteyksien luominen, rahoituskeskusteluissa tukeminen ja projektien hallinnointi.  Kauttamme saat apua yhteistyökumppaneiden ja toteuttajatahojen löytämiseen. Tarjoamme myös projektien koordinointipalvelua yrityksille ja yritysryhmille.

Muu liiketoiminnan kehittämisen rahoitus

Yksityinen pääomasijoitustoiminta (ns. bisnesenkelirahoitus) on muodostunut yhä tärkeämmäksi rahoitusmuodoksi alkaville ja kasvuhakuisille yrityksille.

Parannamme kanssasi yrityksesi valmiuksia hakea ja onnistua saamaan pääomasijoituksia. Teemme tiiviistä yhteistyötä kansallisen pääomasijoittajaverkoston kanssa ja sitä kautta saamme tietoja myös kansainvälisistä pääomasijoitusmahdollisuuksista yrityksesi käyttöön.

Järjestämme myös pitch-tilaisuuksia, joissa yksityistä pääomasijoituksia hakevat yritykset pääsevät esittelemään yritystään ja liikeideaansa yksityisille pääomasijoittajille. Lue lisää.

Ota yhteyttä:
 
Marja-Leena Laitinen
Asiantuntija
Yrityskehitys, Kasvuyritykset
Puh. 045 657 9569
marja-leena.laitinen(at)kuopioinnovation.fi