Kuopio Innovation

Taking ideas further

Startup Kuopio

Startup Kuopio on kaikkien yrittäjyydestä kiinnostuneiden ja alkuvaiheen yrittäjien yhteistyökumppani. Täältä löydät tarvitsemasi palvelut, kumppanit, verkostot ja tapahtumat. Startup Kuopion asiantuntijaryhmä eli Kopla kulkee rinnallasi yrityksen kehittämispolulla ja on tukenasi liiketoiminnan kehittämisessä, käynnistämisessä ja kasvussa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule keskustelemaan liikeideastasi ja yrittäjyysaikeistasi. Rakennetaan yhdessä sinulle sopiva polku!

Startup Kuopio on Kuopio Innovation Oy:n, Savonia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen palvelu alueen kasvuyrittäjyyden tukemiseksi.

"Valehtelematta paras savolainen uuden liiketoiminnan kehittäjä. Jopa asiakkaidenkin arvostama."

Kannustamo - Yrittäjiksi aikoville sosiaalisen median ympäristö

Kuopion kampuksen opiskelijoiden kannustamista yrittäjyyteen tulee vahvistaa. Yrittäjäksi ryhtymisen kynnys tulisi olla mahdollisimman alhainen ja tuettu. Luomalla kohderyhmälle virtuaalinen ympäristö saadaan aktivoitua ja hyödynnettyä kannustavia yrittäjyyden vertaisverkostoja. Virtuaalisessa ympäristössä voidaan jakaa yrittäjyyteen liittyviä kysymyksiä, yritysaihioita ja vertaiskokemuksia sekä hakea ja löytää kumppanuuksia. Kannustamolla on myös oma päättelypolku ja yrittäjyyspeli!

Ota yhteyttä:

Risto Koivisto
Asiantuntija / Yrityskehitys, Startup-palvelut
Puh. 044 376 5583
risto.koivisto(at)kuopioinnovation.fi
 

Kalevi Voutilainen (Kannustamo)
Asiantuntija / Yrityskehitys, Kasvuyritykset
Puh. 050 378 5610
kalevi.voutilainen(at)kuopioinnovation.fi

Startup Kuopiosta lisää:

Kannustamosta lisää: